logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tablet Kiano 9.7 Quad - Błąd certyfikatu SSL, trudności z instalacją Androida KitKat 4.4

Optimka91 19 Lut 2021 17:03 1494 10
REKLAMA
  • #1 19268279
    Optimka91
    Poziom 4  
    Ocena: 1
    Problem leży w tablecie . Działa ale nie można nic na nim zrobić. Próbuje wgrać nowy android KitKat 4.4 ale coś mi nie wychodzi . Czym to moze być spowodowane? Ktoś wie ?
    Wywala ze sklepu Play... Nie można nic zainstalować . I wyświetla się napis przy wejściu w przeglądarkę : BŁĄD CERTYFIKATU SSL.
    Jest ktoś w stanie pomóc ? Walczę już z tym 3 dni 😔😔
    Dziękuję
  • REKLAMA
  • #2 19268432
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 19268672
    Optimka91
    Poziom 4  
    Okej. I tak dużo pomogłeś . Dziękuję .
    Tylko teraz jeszcze jeden problem.... Win 10 nie chce współpracować i nie pozwala mi zainstalować sterownika adb.... 🤦🤦🤦

Dodano po 1 [godziny] 12 [minuty]:

Czy to tylko przez kabel USB wgrane ten ROM? Odmawia mi posłuszeństwa, a win 10 coraz więcej problemów stwarza 🤦🤦
  • REKLAMA
  • #4 19269315
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 19273867
    Optimka91
    Poziom 4  
    Proszę Tablet Kiano 9.7 Quad - Błąd certyfikatu SSL, trudności z instalacją Androida KitKat 4.4

Dodano po 1 [minuty]:

poprostu chce uzywac tego tableta ,i nie mozna wejsc w tryb recovery, robot przekreslony
  • REKLAMA
  • #6 19273910
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 19275349
    Optimka91
    Poziom 4  
    W momencie, gdy przechodzę do trybu recovery, tablet jakby urywał łączność z komputerem. Tzn że pisze w komputerze połączenie USB zostało przerwane. Nie można kontynuować . Trzeba wszystko od początku zaczynać a karty sd nie czyta tablet,wgl żadnej nie wykrywa. W dodatku jest załączony tryb bootloadrer więc też jakoś nic nie pozwala mi wgrać Rom. Musiałby tablet być cały czas załączony ale także się nic w tym momencie nie da zrobić
  • #8 19275423
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #9 19277232
    Optimka91
    Poziom 4  
    Tak wiem . Root jest ale i tak niewiele można zrobić . Rezygnuje . W tryb recovery też nie można wejść
    A na tablecie jest Android 4.1.1 Jelly bean
  • #11 19479696
    Optimka91
    Poziom 4  
    Nie rozwiązałam problemu ale i tak dziękuję wszystkim za pomoc

Podsumowanie tematu

✨ Tablet Kiano 9.7 Quad ma problemy z instalacją Androida KitKat 4.4 oraz błędem certyfikatu SSL, co uniemożliwia korzystanie z aplikacji. Użytkownik zmaga się z trudnościami w wejściu w tryb recovery oraz z problemami z połączeniem USB podczas próby instalacji custom ROM. Wskazówki dotyczące użycia karty SD do instalacji ROM oraz sprawdzenia wersji Androida (aktualnie 4.1.1 Jelly Bean) zostały podane. Użytkownik rozważa również użycie aplikacji do wejścia w tryb recovery, ale nadal napotyka na przeszkody.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA