logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Whirlpool WIC3T224PFG zmywarka i automatyczne otwieranie drzwi

Marek980 13 Mar 2021 18:35 19239 5
REKLAMA
  • #1 19315975
    Marek980
    Poziom 5  
    Ocena: 7
    Witam.
    Mam zmywarkę Whirlpool WIC3T224PFG i nie umiem znaleźć jak zakodować otwieranie drzwi a niby ta zmywarka ją ma. W instrukcji jest to dziwnie napisane, a może po prostu ja tego nie ogarniam.
    Pozdrawiam
    :arrow: Poprawiłem TONI_2003
  • REKLAMA
  • #2 19316019
    skryn
    Specjalista AGD
    Ocena: 1008
    Marek980 napisał:
    Witam
    Mam zmywarkę whirpola wic3t224pfg i nie umiem znaleźć jak zakodować otwieranie drzwi a niby ta zmywarka ją ma.
    W instrukcji jest to dziwnie napisane a może poprostu ja tego nie ogarniam. Pozdrwaim

Co rozumiesz przez "zakodować otwieranie drzwi"? Czy chcesz, aby zmywarka każdorazowo po zakończeniu cyklu otwierała drzwi, czy też, aby te drzwi po cyklu były zamknięte?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 19317420
    skryn
    Specjalista AGD
    Ocena: 1008
    Marek980 napisał:
    Żeby się otwierała naciskam na p i mam tylko a b c i nic więcej. Nawet nie wiem co to jest

Internety inaczej gadają. Tylko trza angielski w stopniu podstawowym opanować.
    I nie mów, że się nie da, bo baranowi w realu pokazałem, że się da.

Po polskiemu też jest, tylko w innym modelu, ale nie chce mi się szukać. Leniwy jestem.
    I tak zająłeś mi za dużo czasu, ale robię to charytatywnie, więc nie dziękuj.
    Załączniki:
    • 400011359316_EN.pdf (5.06 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #5 19317644
    Marek980
    Poziom 5  
    Ocena: 7
    Dzięki za Twój cenny czas. Co do instrukcji to mam w języku polskim i pisze to samo.
    Przytrzymuje P i wyświetla mi się A po kolejnym naciśnięciu B i kolejnym C tylko te opcje (w instrukcji nie pisze nawet co to znaczy) i co dalej czegoś chyba nie rozumiem.
    dominowave napisał:
    Internety inaczej gadają. Tylko trza angielski w stopniu podstawowym opanować. I nie mów, że się nie da, bo baranowi w realu pokazałem, że się da.
    Może też jestem baranem...
  • #6 21038055
    lew1nek666
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Włączasz zmywarkę, wciskasz przycisk P na 6 sekund, po pojawieniu się menu z literami A B C wciskasz znów przycisk P przez 3 sekundy, wyświetli się następne menu.
    Pozniej klikajac literke P będziesz mógł wybrać literke d= wyłączone, naciskasz znow 3 sekundy litere P i masz wyłączone otwieranie drzwi.
REKLAMA