logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco

Zenon407 14 Mar 2021 08:16 960 5
REKLAMA
  • #1 19316794
    Zenon407
    Poziom 14  
    Ocena: 93
    SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco
    Podczas włączania-zmielił kawe i zawiesił sie podczas procesu przepłukiwania ekspresu -RINSING.Zatrzymał sie i przez chwile był napis RINSING a pozniej ekran sie rozmył jak na fotce.Palec udało mi sie wyjąc z zaparzacza .Co moze być usterką?
  • REKLAMA
  • #2 19316884
    Krzyk2
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    Niestety bez otwarcia i dostania do elektroniki nie da sie nic ustalić ale wygląda na problem z pamięcią,
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 19319362
    ssss
    Poziom 38  
    Ocena: 1781
    Wysfietlacz do wymiany
  • REKLAMA
  • #5 19319424
    Zenon407
    Poziom 14  
    SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco

Przepalony pierwszy bezpiecznik od góry 8 A dałem 6,3 tylko taki miałem.Wyswietlił mi sie komunikat o niepoprawnym ustawieniu zaparzacza.Jak to ustawić aby było poprawnie?

Kiedys wymieniałem koło zębate w tym ekspresie i tak miałem ustawione-czy to bedzie poprawnie?

Te wypusty są zle ustawione SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional SaecoFotka z ustawinia trzpienia dziś-wydają sie takie same... SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Patrzec na datySUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Jak włączyłem ekspres w funkcji SELF cos tam -ustawił co 2-3 mm -(włączajac sie kilkukrotnie) wydaje sie ,że właściwie ale napis nie pozostał...

Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]:

SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Wtyczka nr 9-bardzo luzne piny.Dogięłem i jest ok :) SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco

Zamykam
  • #6 19319695
    Zenon407
    Poziom 14  
    SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco

Przepalony pierwszy bezpiecznik od góry 8 A dałem 6,3 tylko taki miałem.Wyswietlił mi sie komunikat o niepoprawnym ustawieniu zaparzacza.Jak to ustawić aby było poprawnie?

Kiedys wymieniałem koło zębate w tym ekspresie i tak miałem ustawione-czy to bedzie poprawnie?

Te wypusty są zle ustawione SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional SaecoFotka z ustawinia trzpienia dziś-wydają sie takie same... SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Patrzec na datySUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Jak włączyłem ekspres w funkcji SELF cos tam -ustawił co 2-3 mm -(włączajac sie kilkukrotnie) wydaje sie ,że właściwie ale napis nie pozostał...

Dodano po 2 [godziny] 24 [minuty]:

SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco Wtyczka nr 9-bardzo luzne piny.Dogięłem i jest ok :) SUP 16 E - Ekspres do kawy Royal Professional Saeco

Zamykam

Dodano po 51 [sekundy]:

Bezpiecznik wymiana i piny wtyczka nr 9 dogięte
REKLAMA