Witam, i proszę o wszelkie info dotyczące mojego zapytania 🤔🤔🤔
Od jakiegoś czasu ( AUDI A4 B5 1,9 TDI 130 kucy ) przy przyspieszeniu przeważnie na 3-4-5 biegu 1800-2400 obrotów strasznie zaczyna szarpać kierownicą i budą wcześniej dziwne pukania przy zmianie biegów odgłosy dochodziły z prawej strony ...
Na trzepakach w zawieszeniu wszystko OK 👌👌👌
Co MECHANIK, każda inna wersja
- wymienione poduszki silnika i skrzyni
- przeguby wymienione
a poprawy BRAK jak szarpało tak szarpie
Mechanicy ręce rozkładają i radzą wymienić dwumase itp. albo pozbyć się kłopotu i sprzedać moją ZIELONĄ LALUNIE 😪😪😪
Przypadkiem przeczytałam co poradził kolega w podobnym pyt.
ODŁĄCZYĆ czujnik PRĘDKOŚCIOMIERZA ( czujnik odłączony PROBLEM ZNIĶŁ 🤔🤔🤔 ) lecz nie działa licznik km
Czy, ktoś wie co ma wspólnego jedno z drugim i zrobić to tak aby licznik znów działał ( podłączyłem z powrotem kostkę i problem znów wraca )
Za wszelkie informacje z góry b. dziękuje
Od jakiegoś czasu ( AUDI A4 B5 1,9 TDI 130 kucy ) przy przyspieszeniu przeważnie na 3-4-5 biegu 1800-2400 obrotów strasznie zaczyna szarpać kierownicą i budą wcześniej dziwne pukania przy zmianie biegów odgłosy dochodziły z prawej strony ...
Na trzepakach w zawieszeniu wszystko OK 👌👌👌
Co MECHANIK, każda inna wersja
- wymienione poduszki silnika i skrzyni
- przeguby wymienione
a poprawy BRAK jak szarpało tak szarpie
Mechanicy ręce rozkładają i radzą wymienić dwumase itp. albo pozbyć się kłopotu i sprzedać moją ZIELONĄ LALUNIE 😪😪😪
Przypadkiem przeczytałam co poradził kolega w podobnym pyt.
ODŁĄCZYĆ czujnik PRĘDKOŚCIOMIERZA ( czujnik odłączony PROBLEM ZNIĶŁ 🤔🤔🤔 ) lecz nie działa licznik km
Czy, ktoś wie co ma wspólnego jedno z drugim i zrobić to tak aby licznik znów działał ( podłączyłem z powrotem kostkę i problem znów wraca )
Za wszelkie informacje z góry b. dziękuje