Witam, posiadam Passata B5FL z radiem Delta 6 do którego kupiłem na Ali express moduł bluetooth dokładnie taki
który podpina się w miejsce zmieniarki CD i nie mogę go podłączyć. Po podpięciu wtyczki w odpowiednie miejsce i wciśnięciu na radiu przycisku CD radio nie przełącza się w tryb AUX a powinno dodam ze zakodowałem Radio Vagiem dodając obsługę zmieniarki CD i wszystko powinno działać a nie działa. Vag pokazuje błąd 00857 CD Changer Unit (R41) 004 No Signal/Communication czyli ze nie ma komunikacji ze zmieniarką CD. Czy ktoś wie dokładnie jak powinny być podłączone piny w tej 12 pinowej białej kostce od tego Bluetootha co się ją wpina do kostki do radia, może
chińczyk pomylił piny. Są tam 4 kabelki biały podpięty pod 1 pin żółty pod 2 pin gruby czerwony to chyba zasilanie podpięty pod 4 pin i cienki czerwony pod 7 pin. Próbowałem zamieniać poszczególne piny ale nic nie pomogło radio dalej nie przełącza się na AUX. Mam nadzieję ze w miarę dobrze opisałem mój problem.
chińczyk pomylił piny. Są tam 4 kabelki biały podpięty pod 1 pin żółty pod 2 pin gruby czerwony to chyba zasilanie podpięty pod 4 pin i cienki czerwony pod 7 pin. Próbowałem zamieniać poszczególne piny ale nic nie pomogło radio dalej nie przełącza się na AUX. Mam nadzieję ze w miarę dobrze opisałem mój problem.