Passat B5 FL 2000 sedan 2.0 benzyna AZM
Kupiłem niedawno pasacika i mam jeden problem — niedziałający pilot kluczyka.
Próbowałem wszystkie metody mechaniczne, później podpiąłem się VCDS 25.6 i próbowałem wejść w 46 i adaptację, ale w 46 nie wykrywa mi żadnych ID modułu, same puste pola. Po wejściu w adaptację nie mam możliwości sprawdzenia jakiejkolwiek funkcji. Po wpisaniu PIN-u pokazuje mi "logowanie utracone". Czy to znak, że moduł padł?
Podświetlenie działa
Szyby teoretycznie działają (muszę do końca wcisnąć guzik zamykania albo otwierania)
Radio odłączone, jakiś chińczyk 2DIN 9-calowy z Androidem
Moduł miał zaśniedziałe styki, przeczyściłem papierem ściernym i kontaktem.
Będę miał drugi moduł dopiero w przyszłym tygodniu.
Dodam jeszcze, że mam 1 kluczyk, który dostałem razem z autem, i drugi kluczyk kupiony świeżo, wyfrezowany i dodany do immo. Oba kluczyki wysyłają sygnał radiowy (sprawdzone na Flipper Zero)
Kupiłem niedawno pasacika i mam jeden problem — niedziałający pilot kluczyka.
Próbowałem wszystkie metody mechaniczne, później podpiąłem się VCDS 25.6 i próbowałem wejść w 46 i adaptację, ale w 46 nie wykrywa mi żadnych ID modułu, same puste pola. Po wejściu w adaptację nie mam możliwości sprawdzenia jakiejkolwiek funkcji. Po wpisaniu PIN-u pokazuje mi "logowanie utracone". Czy to znak, że moduł padł?
Podświetlenie działa
Szyby teoretycznie działają (muszę do końca wcisnąć guzik zamykania albo otwierania)
Radio odłączone, jakiś chińczyk 2DIN 9-calowy z Androidem
Moduł miał zaśniedziałe styki, przeczyściłem papierem ściernym i kontaktem.
Będę miał drugi moduł dopiero w przyszłym tygodniu.
Dodam jeszcze, że mam 1 kluczyk, który dostałem razem z autem, i drugi kluczyk kupiony świeżo, wyfrezowany i dodany do immo. Oba kluczyki wysyłają sygnał radiowy (sprawdzone na Flipper Zero)