logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin

mlpoi 02 Maj 2021 19:54 927 2
REKLAMA
  • #1 19412800
    mlpoi
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Witam alarm kupiony na aliexpres schemat czytelny ale po podłączeniu chciałbym zmienić dwie funkcję
    - jak nie są domknięte drzwi to migają kierunkowskazy
    - ciche włączenie i wyłączenie alarmu
    W załączniku to co w zestawie i nigdzie nie mogę znaleźć co to za alarm żeby znaleźć instrukcję programowania funkcji a odpowiedź sprzedawcy trwa dość długo

Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin
    Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin
  • REKLAMA
  • #2 19413600
    CameR

Moderator Zabezpieczeń Pojazdów
    Ocena: 3260
    mlpoi napisał:
    chciałbym zmienić dwie funkcję

Rozbierz obudowę centralki i zrób zdjęcia płytki.
    Zazwyczaj proste, tanie, chińskie alarmy posiadają na płycie "jumpery" , które pozwalają konfigurować podstawowe funkcje przez zwieranie pinów.
    Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin
    Konto firmowe:
    ABC KOM
    Barcelońska 77, Katowice, 40-683 | Tel.: 601XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://www.auto-alarm.com.pl
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • #3 19413644
    mlpoi
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    Posiada 2szt wewnątrz ale wydaje mi się, że konfiguracją powinna być przyciskiem na przewodach podpiętych do centrali tym mikrostykiem ale jak pamiętam to zawsze powinna być procedura wejścia i zamiany ustawień

Dodano po 8 [godziny] 5 [minuty]:

Podsylam zdjęcia płytki może coś więcej będzie wiadomo
    Załączniki:
    • Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin IMG_20210503_195546.jpg (7.6 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin IMG_20210503_195535.jpg (7.64 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Poszukuję instrukcje alarmu - Instrukcja programowania funkcji alarm z Chin IMG_20210503_195520.jpg (7.81 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA