mam zepsuty w laptopie HP Dysk twardy Seagate ST1000LM035 1000 GB SATA III 3,5", chcę wymienić na miejszą pojemność /jaki pasuje?/ nie potrzebuję za bardzo do gier
Jaki to model laptopa i jaki masz tam system? Jezeli Windows 10 to i tak czeka Cie zakup SSD, zreszta nawet jak masz starszy system to i tak lepiej miec SSD.
Jaki to model laptopa i jaki masz tam system? Jezeli Windows 10 to i tak czeka Cie zakup SSD, zreszta nawet jak masz starszy system to i tak lepiej miec SSD.[/quote] HP Intel core i5 windows10. A może SSHD jest tańszy. Wybacz ale w międzyczasie podopisywałam informacje, proszę poczytaj od początku
✨ Użytkownik ma uszkodzony dysk twardy Seagate ST1000LM035 1TB SATA III w laptopie HP i planuje wymienić go na mniejszy dysk. W odpowiedziach zasugerowano, aby rozważyć zakup dysku SSD zamiast HDD, ze względu na lepszą wydajność, zwłaszcza przy systemie Windows 10. Użytkownik poszukuje dysku o pojemności około 500GB w cenie do 250 zł. Podano kilka modeli SSD, takich jak Kingston KC600 oraz Crucial MX500, które mieszczą się w tym budżecie. Wygenerowane przez model językowy.