Czesc, mam z problem z Karta graficzna otóż, moja karta po prawie roku od jej kupienia(nowa) zaczęła sypać artefaktami, i tez gry zaczęły mi wywalać dziwne błędy, no to wysłałem kartę na gwarancje, karta przyszła po miesiącu, artefaktow nie zaświadczyłem, lecz błedy które towarzyszyły mi przy artefaktach zostały. No to pierwsze co zrobiłem to przeinstalowałem sterowniki, nic nie dalo, napisalem do supportu MSI, kazali mi zaktualizowac bios plyty glownej, nic nie dalo, no to sie wkurzylem, zrobilem format komputera, tez nic niestety nie dal, no to mysle ze cos moze z PCI sie stalo albo cos, mam w płycie 2 PCI, na tym tez nie działa, wziąłem kartę graficzna od Brata, dziwo na niej wszystko śmigało, no to przełożyłem znowu na moją i znowu błedy sie pojawily, zrobilem testy w 3DMarku i zaden bład, crash czy cos tego typu mi nie wysokczyl, punkty sie zgadzały co do mojej karty Graficznej, karte wyslalem jeszcze raz na serwis(szczegółowo im wszystko napisałem, dołączyłem screeny) i dostaje wiadomosc "Autoryzowany serwis producenta nie stwierdził występowania zgłaszanej usterki. Urządzenie jest w pełni zgodne ze specyfikacją producenta. Sprzęt zostanie odesłany w stanie niezmienionym" nie mam pojęcia co mam teraz robic, dodam jeszcze ze większość gier wywalalo sie po maxymalnie 40 minutach rozgrywki a potrafily tez sie wywalic po 10min. a ta karta jest tak duza ze do komputerów moich znajomych się nie mieści.