logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Philips 6010 - Jak działa sharing i jaki soft wybrać?

albino 28 Paź 2005 23:13 1125 3
REKLAMA
  • #1 1936461
    albino
    Poziom 24  
    Ocena: 95
    Moze ktos mi wytlumaczyc na czym dokladniej polega ten sharing,bo im wiecej czytam tym wiekszy mentlik dostaje,czy osoba ktora chce ogladac musi miec wlaczony caly czas internet,czy tylko ta ,ktora udostepnia?A do cyferki to ktory soft zapakowac 6.21 czy inny i jaki wsad do fun-ki 2 no i jaka liste,bo do tej pory co pakowalem to byl komunikat "niepoprawneATRkarty"?Jakie to kanaly tps i fta?:(prosil bym o jasne podpowiedzi bo to moja pierwsza przerobka.)
  • REKLAMA
  • #2 1936515
    -MŁYNEK-
    Poziom 24  
    Ocena: 24
    Taki doświadczony użytkownik a pisze dwa razy to samo, i jeszcze nie zabrał się za poszukiwania... ;)

Zajżałeś do linków? Nie bo po co :!:

Wejdź tu: http://laki.dvhk.pl/
  • REKLAMA
  • #3 1936545
    albino
    Poziom 24  
    Ocena: 95
    Zabralem sie do linkow i nawet wgralem soft 6.21 jakas liste, wsadzilem orginal karte z zaplaconym abonamentem i kicha,komunikat o niepoprawnym atr karty,dodam bo nie wiem czy to istotne,ze wczesniej swiecilo na tym tunerku sloneczko.
  • #4 1936951
    MIREK54
    Poziom 26  
    Ocena: 34
    Wygląda mnie to na przerobionego filipka (w środku jest zmienione taktowanie karty pod funrari - FUN2,świeciło słoneczko).Żeby chodził na orginalnej karcie C+ trzeba wrócić do stanu fabrycznego (tuner).
    Powodzenia.
REKLAMA