logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd kodu podczas odzyskiwania Windowsa na laptopie HP po instalacji sterowników dysku HDD

Reviven 22 Gru 2021 16:27 312 2
REKLAMA
  • #1 19777169
    Reviven
    Poziom 3  
    Witam, mam problem z formatem laptopa HP, podczas przechodzenia procesów instalacji wyskakuje problem z tym,że nie widzi dysków, pobrałem sterowniki i wgrałem na bootowalnego pendrive, zainstalowałem podczas instalacji i zadziałało, lecz gdy win się zainstalował i komputer się zrestartował w celu dokończenia konfiguracji windowsa wyskoczyło odzyskiwanie z kodem błędu, brakuje sterownika którego instalowałem do tego by zobaczyć dyski, ktoś wie jak mogę to naprawić? Pen bootowalny robiłem z narzędzia Microsoft, dysk hdd
    Błąd kodu podczas odzyskiwania Windowsa na laptopie HP po instalacji sterowników dysku HDD Błąd kodu podczas odzyskiwania Windowsa na laptopie HP po instalacji sterowników dysku HDD
    Załączniki:
    • Błąd kodu podczas odzyskiwania Windowsa na laptopie HP po instalacji sterowników dysku HDD IMG_20211220_182822.jpg (2.36 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Błąd kodu podczas odzyskiwania Windowsa na laptopie HP po instalacji sterowników dysku HDD IMG_20211222_152821.jpg (2.58 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 19777176
    cysiekw
    Poziom 42  
    Ocena: 1410
    Czy w biosie możesz przestawić na ahci?
  • #3 19777180
    Reviven
    Poziom 3  
    Nie mogę zmienić z tego ale ustawione jest już
REKLAMA