Witam mam pytanie mercedes w 220 3.7 benzyna 2003 po lifcie rok temu zaczal mi pokazywac suspension visit workshop czasami abs esp bas tez sie pokazywal i wspomaganie mi wylaczalo po wylaczeniu stacyjki blad znikal przed dwoma miesiacami juz komunikat pokazywal sie caly czas,potem nie jezdilem nim 5 tygodni odpalilem go na poczatku stycznia i blad byl caly czas pojezdzilem nim jeden dzien zostawilem na tydzien i po tygodniu odpalilem ruszylem i zapalilo mi sie na czerwono stop car to low , zostawilem go tydzien bez odpalania i bateria mi padla po odpaleniu przez kable wszystkie bledy znikly auto sie samo podnioslo wszystko pieknie cacy jezdzi ale w ciagu doby rozladowuje mi akumulator ,kupilem takie urzadzenie do zdiagnozowania bledow iCarsoft MB V 2.0 i pokazuje mi dwa bledy 1 zwarcie w liniach puszek . 2 usterka stacji hydraulicznej pokrywy bagażnika; włączanie w godzinach nadliczbowych .obwód czujnika lub element B24/16 [czujnik rozpoznawania kąta otwarcia pokrywy bagażnika] zwarcie zasilania czujnika z masą lub napięciem akumulatora . No i swiatla po odpaleniu silnika swieca sie caly czas nawet jak przekrece na 0 . Z gory serdecznie dziekuje za pomoc