logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy antena z Allegro o numerze 70395797 jest lepsza od siatkówki?

Luckskywalker 06 Lis 2005 12:35 1176 3
REKLAMA
  • #1 1959733
    Luckskywalker
    Poziom 21  
    Ocena: 123
    Witam na allegro znalazłem takie cos http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70395797 .Wyglada na to ze ma dobre parametry..a jak w praktyce??czy ktos cos takiego ma??bo ja dalej smigam na"siatkówce".
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1959824
    leszek.b
    Poziom 29  
    Ocena: 157
    Witam
    Odpowiednią antene wybieramy indiwidualnie -nie ma reguły ze ta bedzie odpowiednia ,dla Ciebie.
    Najlepiej kiedy mamy kilka anten -na pasmo III i druga na pasmo UHF
    plus zwrotnica antenowa.
    Najlepiej kupić antene -którą można zwrócić -w razie niepowodzenia
    tu należy dogadać się ze sprzedawcą. Antena z Allegro. problem z wystłką
    i koszty. (zwrotu)
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1959832
    Zbynoch
    Poziom 24  
    Ocena: 4
    Obejrzałem to cudo i tak: charakterystyka kołowa promieniowania jest wadą, gdyż antena będzie zbierać wszelkie śmieci z niepożądanych kierunków, podana moc 75W :?: wystarczyłaby chyba do zasilenia sygnałem dużego osiedla:D. Antena ta może pracować dobrze w miejscach, gdzie nie występują sygnały z niepożądanych kierunków – tylko coraz mniej takich miejsc.
    Pozdrawiam.
  • #4 1959868
    Luckskywalker
    Poziom 21  
    Ocena: 123
    No po opiniach widze ze jednak anteny chyba rewelacyjne nie sa..np"Niestety, antena nie odbiera nawet sygnałów TVP. Próbowałem w dwóch lokalizacjach, na dalsze próby brak mi nerwów i czasu."Albo "Bezużyteczna atrapa. Mimo zasięgu od nadajnika 30 km odbiór beznadziejny. Po zwrocie towaru jedyną reakcja na maile było milczenie. "
REKLAMA