logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować nagranie z rejestratora IPOX zabezpieczone hasłem?

Maxcorp 14 Mar 2022 17:15 540 3
REKLAMA
  • #1 19930911
    Maxcorp
    Poziom 2  
    Witam
    Zgrywając nagranie z rejestratora IPOX wpisane zostało hasło zabezpieczając je. Niestety hasło zostało zapisane na kartce, a ta z kolei się zgubiła. Moje pytanie czy jest ktoś w stanie pomóc odblokować to nagranie? Czytałem w instrukcji rejestratora, że w razie problemu z odzyskaniem hasła do rejestratora firma IPOX jest w stanie pomóc, ale w tym przypadku nie są w stanie pomóc bo już do nich pisałem. Mogą pomóc tylko w odzyskaniu hasła właśnie do rejestratora. Nagrania nie można ponownie zgrać gdyż to sprawa z zeszłego roku i zostało już nadpisane.
    Program który służy do otwierania nagrania na komputerze działa tak, że należy wskazać mu folder gdzie jest to nagranie i w momencie próby otwarcia nagrania prosi o hasło. Załączam screen. Ewentualnie może ktoś pomoże i podpowie jak dobrać się do plików nagrania. One są na drugim screenie. Byłbym wdzięczny za każdą pomoc.

Jak odblokować nagranie z rejestratora IPOX zabezpieczone hasłem? Jak odblokować nagranie z rejestratora IPOX zabezpieczone hasłem?
  • REKLAMA
  • #2 19931027
    cysiekw
    Poziom 42  
    Ocena: 1409
    Jaki rozmiar mają pliki db i XML?
  • REKLAMA
  • #4 19931214
    cysiekw
    Poziom 42  
    Ocena: 1409
    Podejrz w jakimś edytorze co jest w pliku db3