logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1

pasiu13 07 Kwi 2022 11:52 4284 4
REKLAMA
  • #1 19968038
    pasiu13
    Poziom 2  
    Witam grupowiczow. Otóż mam taki problem z kuchenka z piekarnikiem, otóż gdy próbuję włączyć pierkanik, to przy włączeniu, wyskakuje mi ikonka auto i miga mi godzina 12:00.. Lub chwilę pochodzi pierkanik i się wyłącza i miga auto, I tak ciągle, wyczytałem że to może być wina kondersatora. Ale chciałbym pierwsze się dowiedzieć jak ominąć zegar czyli go wypiąć lub połączyć przewody by ominąć jego i sprawdzić czy piekarnik będzie działał. Rzucę pare zdjęć i byłbym wdzięczny za jaką kolwiek pomoc.

Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1 Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1 Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1 Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1
  • REKLAMA
  • #2 19968155
    kecajk49
    Poziom 38  
    Ocena: 875
    Zdjecia załączone są bezwartościowe skoro najwięcej to widać na nich przewodów a nie elementow plytki sterownika.
    Co do "pominięcia "zegara to zmostkuj dwa styki przekaźnika ...i męcz się dalej skoro tak jest twój wybór.
  • REKLAMA
  • #3 19968194
    pasiu13
    Poziom 2  
    Czyli ktore styki przewodów?
  • REKLAMA
  • #4 19968201
    kecajk49
    Poziom 38  
    Ocena: 875
    Masz tam dwa od przekaźnika skierowane wsuwkami do góry, teraz są obsadzone nasuwkami je trzeba z mostkować. Jeśli nie potrafisz naprawić, szkoda bo to o wiele wygodniejsze.
    :arrow: Poprawiłem TONI_2003
  • #5 19968248
    pasiu13
    Poziom 2  
    Dodano po 27 [minuty]:

Mastercook Dynamic. - Problem z zegarem, wyłącza się piekarnik i miga godzina 1 Czyli te dwa przewody połączyć?. Czarny i biały.?
REKLAMA