Dokładnie lewe pozycyjne przeciwmgielne i tablica. Gdzie szukać przyczyny? Żarówki sprawdzone bezpieczniki niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji nt. Yarisa.
Edit. nie swieci przednie pozycyjne P , tylne L i tablica. Gdzie szukać bezpiecznika? nie znalazłem w sieci żadnej rozpiski z bezpiecznikami do yaris 1 tylko jakieś tłumaczone przez bota.
Właśnie to bez sensu jest . A w środku nie wiem jak się dobrać do bezpieczników bez dewastacji plastików. Jak na toyotę to zaskakująco debilowate rozwiązanie tematu.
Z pomocą kolegi udało się wyrwać na siłę zaślepkę pod kierownicą (bo trudno to nazwać otwarciem) i jest tam kilka bezpieczników. Który bezpiecznik jest od czego nie wiadomo.
✨ Użytkownik zgłasza problem z brakiem działania lewych świateł pozycyjnych, przeciwmgielnych oraz oświetlenia tablicy rejestracyjnej w Toyocie Yaris 1. Po sprawdzeniu żarówek i bezpieczników, nie znalazł informacji na temat lokalizacji bezpieczników w internecie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że bezpiecznik nr 4, oznaczony jako "Tail", może być odpowiedzialny za te światła. Użytkownik zauważa trudności w dostępie do bezpieczników, co wymagało usunięcia zaślepki pod kierownicą. Wygenerowane przez model językowy.