logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toyota Yaris 1 - Lewe światła pozycyjne, przeciwmgielne i tablica - przyczyna braku

stefankovalsky 21 Maj 2022 14:00 8646 7
REKLAMA
  • #1 20027844
    stefankovalsky
    Poziom 12  
    Ocena: 66
    Dokładnie lewe pozycyjne przeciwmgielne i tablica. Gdzie szukać przyczyny? Żarówki sprawdzone bezpieczniki niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji nt. Yarisa.
  • REKLAMA
  • #2 20028134
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 20029025
    stefankovalsky
    Poziom 12  
    Edit. nie swieci przednie pozycyjne P , tylne L i tablica. Gdzie szukać bezpiecznika? nie znalazłem w sieci żadnej rozpiski z bezpiecznikami do yaris 1 tylko jakieś tłumaczone przez bota.
  • REKLAMA
  • #5 20029207
    stefankovalsky
    Poziom 12  
    Właśnie to bez sensu jest . A w środku nie wiem jak się dobrać do bezpieczników bez dewastacji plastików. Jak na toyotę to zaskakująco debilowate rozwiązanie tematu.
  • #6 20030604
    stefankovalsky
    Poziom 12  
    Z pomocą kolegi udało się wyrwać na siłę zaślepkę pod kierownicą (bo trudno to nazwać otwarciem) i jest tam kilka bezpieczników. Toyota Yaris 1 - Lewe światła pozycyjne, przeciwmgielne i tablica - przyczyna braku
    Który bezpiecznik jest od czego nie wiadomo.
  • REKLAMA
  • #7 20030642
    andrzej20001
    Poziom 43  
    Ocena: 6610
    Kolega ci napisal

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z brakiem działania lewych świateł pozycyjnych, przeciwmgielnych oraz oświetlenia tablicy rejestracyjnej w Toyocie Yaris 1. Po sprawdzeniu żarówek i bezpieczników, nie znalazł informacji na temat lokalizacji bezpieczników w internecie. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że bezpiecznik nr 4, oznaczony jako "Tail", może być odpowiedzialny za te światła. Użytkownik zauważa trudności w dostępie do bezpieczników, co wymagało usunięcia zaślepki pod kierownicą.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA