logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Którą wkładkę do gramofonu "Adam" wybrać

Szymon_271 14 Lip 2022 12:05 2502 2
REKLAMA
  • #1 20101304
    Szymon_271
    Poziom 3  
    Ocena: 3
    Witam. Posiadam polskie wkładki gramofonowe MF100, MF101, MF102. Stąd pytanie, którą najlepiej wybrać do GS424 "Adam"? Która zagra najlepiej? Wiem, że jest dużo tematów na temat polskich wkładek MF, ale nie widziałem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, które zadałem. PS. jaką wkładkę kupić, aby miała jak najlepszą jakość a nie kosztowała jakoś bardzo dużo?
  • REKLAMA
  • #3 20131704
    Yatzhek
    Poziom 10  
    Ocena: 73
    Szymon_271 napisał:
    Witam. Posiadam polskie wkładki gramofonowe MF100, MF101, MF102. Stąd pytanie, którą najlepiej wybrać do GS424 "Adam"? Która zagra najlepiej? Wiem, że jest dużo tematów na temat polskich wkładek MF, ale nie widziałem jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, które zadałem. PS. jaką wkładkę kupić, aby miała jak najlepszą jakość a nie kosztowała jakoś bardzo dużo?

Poleciłbym jakąś wkładkę Audio-Technica, wkładki tej marki są bardzo zbliżone gabarytowo do oryginalnych unitrowskich Mf-ek stosowanych w gramofonach takich jak Adam.
    Dość często polecanym modelem tej marki montowanym do polskich gramofonów jest AT95E. Jednak wszystko zależy od budżetu jaki chcesz przeznaczyć na wkładkę.
REKLAMA