Troszkę nie rozumiem aluzji skoro mam dwa podnośniki to oczywiste ze chce zregenerować drugi

poza tym podnośnik służy do podnoszenia a nie do trzymania w górze ileś godzin i w instrukcji obsługi każdego podnosnika typu żaba jest napisane że Służy on do podniesienia auta w górę które należy później zabezpieczyć. Fabrycznie nowy podnośnik czy to mastif czy to yato czy inny black i decker czy tam marpol czy inne dziadostwo pochodzi z tej samej fabryki z Chin różnią się jedynie kolorem i naklejka wszystkie podnośniki do 250 zł na allegro są identyczne tylko kolor maja inny i naklejki więc to ten sam chińczyk składał

więc aluzja o tym że regenerowany przeze mnie podnośnik zabije mnie lub uszkodzi auto jest zbędna bo mój podnośnik jedynie na uszczelniaczach puścił musiałem wymienić uszczelki poza tym używam mózgu i nawet jakbym miał podnośnik za 1500zl typu żaba to bym podkładał koziołki i belki tak jak teraz dodatkowo daje bieg i zaciągam ręczny więc te pisanie bzdur o tym że lepiej żeby tego podnosnoka nikt nie używał proszę zostawić dla siebie;)