logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mrugajaca kontrolka "hot water" ekspres do kawy delonghi magnifica evo

DominikDrogon 23 Lip 2022 15:41 11703 5
REKLAMA
  • #1 20113295
    DominikDrogon
    Poziom 1  
    Witam. Pojawił się problem z ekspresem. Delonghi magnifica evo sprzęt ma może 6 tyg i działał bez problemu. Dziś po włączeniu od razu przywitał nas mrugsjacą kontrolka "hot water" i nie pozwala powziąć żadnej akcji. Próbowałem go resetować żeby przywrócić ustawienia fabryczne. Niestety nic to nie zmienia. Czy ktoś ma pojęcie jak rozwiązać ten problem??
  • REKLAMA
  • #2 20267269
    travel2345
    Poziom 2  
    Ocena: 31
    Siemasz, naprawiłeś expres ?? Ja mam podobny problem

Dodano po 39 [sekundy]:

@DominikDrogon siemasz czy naprawiłeś expres do kawy ?? Delonghi magnifica evo ?
  • REKLAMA
  • #3 20268721
    Bronek1211
    Poziom 10  
    Ocena: 36
    Mrugajaca kontrolka "hot water" ekspres do kawy delonghi magnifica
  • REKLAMA
  • #4 20268743
    travel2345
    Poziom 2  
    Ocena: 31
    Witam, ja swój ekspres ogarnąłem poprostu dziwna ta procedura oczyszczania jest w tym expresie chyba z półtora godziny się robiła ja myślałem że to rach ciach pach i po sprawie
  • REKLAMA
  • #5 20300989
    Bronek1211
    Poziom 10  
    Ocena: 36
    Mrugajaca kontrolka Alarm i "hot water" ekspres do kawy delonghi ecam 290.81.
    Ekspres naprawiony trzeba było włożyć dyszę i przeprowadzić pełne odkamienianie.
    1 - Odkamienianie z odkamieniaczem oczywiście bez filtra w pojemniku na wodę.
    2 - Filtrowanie z czystą wodą
    3 - Filtrowanie czystą wodą z filtrem.
    Cały cykl trwał ponad godzinę
  • #6 20436252
    katiakaterina
    Poziom 1  
    Ocena: 12
    Witam.
    Dominikdrogon czy ogarnąłeś problem z expresem. Mam to samo mrugaja diody i nic innego nie da się zrobić.
REKLAMA