logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Harman Kardon AVR 255 nie reaguje na pilota

paweljalowiecki8 12 Wrz 2022 08:28 849 2
REKLAMA
  • #1 20185951
    paweljalowiecki8
    Poziom 2  
    Witam serdecznie wszystkich mam taki problem z Harman Kardon 255

Od miesiąca leżał w szafie podczas gruntownego remątu zapakowany w karton

Wczoraj podłączyłem go ponownie i UPS nie wyświetla obrazu przez HDMI wszystko działało przed remątem pilot sprawny i wszystko inne a obrazu nie ma co się dzieje???

Po przeczytaniu paru postów Zrobiłem reset z tyłu Ampa on /off i dodatkowo wciskanym przyciskiem w małej dziurce o napisie reset koło przełącznika on/off i nic nawet nie wyświetla mi napisu reset na wyświetlaczu

pomóżcie mi bo chyba mam kupca na niego wszystko wcześniej działało nigdy od 5lat nie miałem z nim problemu super sprzęt ale chcę kupić AVR ONKYO 809 7,2

Czy muszę już HK oddawać do serwisu???

Paweł 668056480

Sprzedam 550zł
  • REKLAMA
  • #2 20185972
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6546
    paweljalowiecki8 napisał:
    wszystko działało przed spamowaniem

Po co go spamowałeś (w jaki sposób to zrobiłeś)? :crazyeyes:
  • #3 20220676
    paweljalowiecki8
    Poziom 2  
    Witam serdecznie wszystkich
    mam taki problem z Harman Kardon 255
    Od miesiąca leżał w szafie podczas gruntownego remątu zapakowany w karton

Wczoraj podłączyłem go ponownie a tu problem z HDMI wszystko działało przed remątem pilot sprawny
    a nic mi nie wyświetla na wyjsciu przez HDMI do TV

Po przeczytaniu paru postów Zrobiłem reset z tyłu Ampa on /off i dodatkowo wciskanym przyciskiem w małej dziurce o napisie reset koło przełącznika on/off i nic nawet nie wyświetla mi napisu reset na wyświetlaczu

pomóżcie mi bo mam kupca na niego wszystko wcześniej działało nigdy od 7lat nie miałem z nim problemu super sprzęt ale przesiadam się na AVR ONKYO 809 7,2

Czy muszę już oddawać go do serwisu???

Paweł z Częstochowy 668056480

Sprzedam 500zł
REKLAMA