Witam. Mam kino domowe po naprawie jednostki sterującej. Od pewnego czasu zasięg działania subwoofera spadał i subwoofer trzeba było ponownie sparować przyciskiem. Aktualnie przestał się już całkowicie łączyć z jednostką centralną. Po podłączeniu do prądu przez jakiś czas miga dioda na niebiesko jak podczas parowania, a następnie przechodzi w miganie czerwony-niebieski i tak w nieskończoność. Kiedyś w takim stanie wystarczyło nacisnąć parowanie by ponownie migało na niebiesko i się sparowało. Aktualnie naciskanie przycisku parowania nic nie zmienia. Czasem po odłączeniu z prądu i podłączeniu subwoofer natychmiastowo połączy się z jednostką i działa dobrze przez następne godziny. Czasem miga w nieskończoność i się nie połączy. Znalazłem instrukcje serwisową, przemierzyłem napięcia zasilacza subwoofera oraz napięcie jakie trafia na moduł komunikacyjny - OK. Podejrzewam, że po prostu moduł komunikacyjny DWAM82-DB wysiadł. Niestety jest on niemalże niedostępny (poza Chinami w cenie przekraczającej wartość kina). Czy jakiś zamiennik tego modułu istnieje i będzie działać? Pomyślałem że kupię inny bezprzewodowy subwoofer (może nawet uszkodzony) tylko chyba musiałby on korzystać z takiego samego modułu? W jakich ewentualnie subwooferach lub urządzeniach znajdę taki moduł? Czy moje podejrzenia na ten moduł są dobre?