Witam
Mam telefon stacjonarny Panasonic (z przenośną słuchawką). Problem w tym, że dzisiaj niechcący został on zalany (skapała woda z kwiatka i najprawdopodobniej zalała telefon). Obok telefonu jest gniazdko telefoniczne, w którym mam rozdzielacz do Internetu (Neostrada) oraz do telefonu. Internet działa bez większych problemów, ale z telefonem jest gorzej
Najpierw w ogóle nie było sygnału - później (po 'zabawie' z kabelkami i wtyczką), sygnał się pojawił, ale kiedy wybieram jakiś numer, to po wyborze słychać jeszcze przez jakiś czas sygnał (co normalnie się nie zdarzało), później ułamek sekundy ciszy i głos kobiety mówiący: "Wybrany numer jest za krótki"...
Niezależnie, jaki numer bym wybrał, zawsze pojawia się ten sam komunikat. Wymieniałem kable, przejściówkę (do telefonu - z Neostrady), ale niestety - nie dało to żadnego efektu. Można to jakoś naprawić oraz czy to może jakoś 'spowolnić' Internet?
Mam telefon stacjonarny Panasonic (z przenośną słuchawką). Problem w tym, że dzisiaj niechcący został on zalany (skapała woda z kwiatka i najprawdopodobniej zalała telefon). Obok telefonu jest gniazdko telefoniczne, w którym mam rozdzielacz do Internetu (Neostrada) oraz do telefonu. Internet działa bez większych problemów, ale z telefonem jest gorzej