Mam w aimesh taki układ asus RT ax55 (u góry z wpiętym światłowodem) niżej drugi ax55 po kablu i niżej w piwnicy RT ax53u po kablu od tego wyżej - aimesh działa ok, ale - w piwnicy mam drukarkę (tak musi zostać) hp k209a bez enthernet (LAN) którą chce wpiąć do sieci do ax53u (bo tylko on ma USB z tych trzech) ale w sieci aimesh, jako że ax55 jest główny - to nie obsługiwane są aplikacje USB (jak wchodzę wówczas w ax53u to mogę dodać tylko dysk przenośny ale nie print server w zarzadzaniu tego routera) i asus twierdzi, że inaczej się nie da i nic z tym nie zrobię - ax 53U ma słabszy procesor i mniej USB i nie chce go na górze, światłowodu nie chce ciągnąć do piwnicy żeby zaczynać od AX 53U. Chciałem dodać tego AX53U jako AP do tych wyżej zamiast węzła mesh, ale efekt jest dokładnie taki sam że z urządzeń spiętych z ax55 nie widzi tego portu USB z ax 53U - czy powinienem jakoś inaczej to ustawić? Gdy połącze się z wifi lub lan ax 53u to oczywiście drukowanie działa ale jak to zrobić żebym mógł drukować przez ax55? czy to się da czylepiej zmienić drukarkę na co innego -chcę tego uniknąć bo te tusze hp 704 sa duzo wydajniejsze od tych 304 czy 305 i mi wystarcza ? W konfiguracji jako most bezprzewodowy widzi po wymuszeniu port drukarki na jej IP i czasem wydrukuje ale to nie rozwiązanie gdyż 1. tracę zalety aimesh oraz 2. to jest przypadkowe, zawodne