logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmywarka Bosch SPV25CX01E/57 - brak reakcji, sprawdzenie programatora, włącznika i zdjęcia

mateuszek1440 19 Paź 2022 00:25 852 2
REKLAMA
  • #1 20242272
    mateuszek1440
    Poziom 1  
    Witam.
    Posiadam zmywarkę Bosch kupioną w 2020 roku. Sprawowała się dobrze, ale od około tygodnia zaczął się problem z jej włączaniem. Nie zawsze reagowała na przycisk, trzeba było wciskać kilka razy. W końcu nie dało się jej włączyć w ogóle. Sprawdziłem włącznik, wszystko z nim ok. Wyjąłem programator i wszystko na nim wygląda dobrze. Zamontowałem go z powrotem i zmywarka przez dwa dni działała bez problemu. Dzisiaj przestała działać całkowicie. Na panelu nic nie świeci, wyjąłem programator i nie widzę żadnych uszkodzeń. Co mogę sprawdzić w pierwszej kolejności? Załączam zdjęcia programatora.
    Zmywarka Bosch SPV25CX01E/57 - brak reakcji, sprawdzenie programatora, włącznika i zdjęcia Zmywarka Bosch SPV25CX01E/57 - brak reakcji, sprawdzenie programatora, włącznika i zdjęcia Zmywarka Bosch SPV25CX01E/57 - brak reakcji, sprawdzenie programatora, włącznika i zdjęcia
  • REKLAMA
  • #2 20242284
    rnb_bolii
    Poziom 39  
    Ocena: 1174
    Witam. Luty... Styki... Zasilanie na C dużym pierwortnym i na C mniejszym na wtórnym. TNY może pał... Bezpiecznik..
    Foty baaardzo z d..y
  • #3 20242406
    Telo
    Serwisant RTV
    Ocena: 2332
    Witam

Moduł na stół podłącz zasilanie i pomiary a jeżeli nie masz doświadczenia to do elektronika serwis poproś o diagnostykę. Można też pomierzyć moduł bez napięcia, ale trzeba wiedzieć jak i gdzie.
REKLAMA