Witam. Nie wiem co się stało, ponieważ przy naciśnięciu jakiegokolwiek przycisku na pilocie świeci się na czerwono przycisk POWER DVB-T. Dekoder nie reaguje. Od czego ten komunikat? Dziękuję za podpowiedzi.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammiklisadam napisał:Użytkuje go już pół roku, a tu takie "kuku"
LeDy napisał:winmap napisał:Najlepiej zainwestuje w dekoder innej firmy. A tego jak naprawią odłóż na godzinę w wrazie.. Niestety wiwa to jeden z nagorszych badziewi.
Akurat jeden z lepszych. Ciekawe jaki twój faworyt?
winmap napisał:LeDy napisał:winmap napisał:Najlepiej zainwestuje w dekoder innej firmy. A tego jak naprawią odłóż na godzinę w wrazie.. Niestety wiwa to jeden z nagorszych badziewi.
Ja nie polecam po prostu tej firmy. Odtwarzacz dvd wysiadł po pół roku, słuchawki nie wspomnę.
Może się zmienili ale ja się na tym zawiodłem.
LeDy napisał:winmap napisał:LeDy napisał:winmap napisał:Najlepiej zainwestuje w dekoder innej firmy. A tego jak naprawią odłóż na godzinę w wrazie.. Niestety wiwa to jeden z nagorszych badziewi.
Ja nie polecam po prostu tej firmy. Odtwarzacz dvd wysiadł po pół roku, słuchawki nie wspomnę.
Może się zmienili ale ja się na tym zawiodłem.
Skoro odpowiadasz tzn, że zrozumiałeś co napisałem. Wygląda na to, że tylko część zrozumiałeś.