Witam
Od dłuższego czasu Komputer wyłącza się samoistnie po dłuższym użytkowaniu(I czasami-tak jak teraz-nie mogę go wogule włączyć bo ledwo po włączeniu systemu-wyłącza się-albo zawiesza się ładowań na poziome Włączania Systemu)
Ma początku myślałem,że to problem z Gniazdmiem Elemtrycznym(bo jak po włączeniu przedłużacza włączałem kompa,to iskry Prądu było widać,a wcześniej to nawet korki wywalało)-więc podłączyłem przez długi kabel do kontaktu w Salonie z przedłużaczem i problem na chwile zniknął-ale znwo się pojawił akurat w tedy,kiedy Pralka zaczęła szybciej wirować.
Specyfikacja Komputera:
Procesor Intel core i7-7400
Karta Graficzna NVidia GeForce GTX 1060
Płyta Główna MSI B150 Gaming coś
Dysk Systemowy M.2 SSD
Dysk na Dane HDD Baracuda
Zasilacz 650W
Wszystkie podzespoły używane Ok 5 lat(może nawet 6)
Proszę o pomoc,naprawdę Nie wiem Co Robić.Konsultuje się z Kolegą w sprawie zasilacza UPS(może to pomoże)-a nowe podzespoły dostanę w Marcu.
Ma początku myślałem,że to problem z Gniazdmiem Elemtrycznym(bo jak po włączeniu przedłużacza włączałem kompa,to iskry Prądu było widać,a wcześniej to nawet korki wywalało)-więc podłączyłem przez długi kabel do kontaktu w Salonie z przedłużaczem i problem na chwile zniknął-ale znwo się pojawił akurat w tedy,kiedy Pralka zaczęła szybciej wirować.
Specyfikacja Komputera:
Procesor Intel core i7-7400
Karta Graficzna NVidia GeForce GTX 1060
Płyta Główna MSI B150 Gaming coś
Dysk Systemowy M.2 SSD
Dysk na Dane HDD Baracuda
Zasilacz 650W
Wszystkie podzespoły używane Ok 5 lat(może nawet 6)
Proszę o pomoc,naprawdę Nie wiem Co Robić.Konsultuje się z Kolegą w sprawie zasilacza UPS(może to pomoże)-a nowe podzespoły dostanę w Marcu.