Witam, mam dysk ze starego laptopa z win xp na pokładzie. Podłączyłem go do komputera z win7. Niestety wielu filmów i zdjęć z Documents and settings/ moje konto/ pulpit nie da się obejrzeć, nie odtwarzaja się. Folder pulpit jak i nektóre fodfoldery wyświetlaja sie na zielono aw tych folderach znajdują się pliki, których nie można odtworzyć. Otrzymuję komunikat o braku odpowiednich uprawnień
Myślałem, że mogę uruchomić komputer z dysku, ale to też nie zadziałało. Ani tryb awaryjny, ani ostatnia znana konfiguracja. Uruchamia się na chwilę, pojawia się tablica win xp, a następnie niebieski ekran na ułamek sekundy i koniec.
Mimo że przejełem foldery i obiekty oraz jestem ich właścicielem to nadal brak dostępu.
Dysk to Hitachi HTS541616j9SA00
Macie jakies pomysły co zrobic aby te filmy i zdjęcia dało się wyświetlić ??
Myślałem, że mogę uruchomić komputer z dysku, ale to też nie zadziałało. Ani tryb awaryjny, ani ostatnia znana konfiguracja. Uruchamia się na chwilę, pojawia się tablica win xp, a następnie niebieski ekran na ułamek sekundy i koniec.
Mimo że przejełem foldery i obiekty oraz jestem ich właścicielem to nadal brak dostępu.
Dysk to Hitachi HTS541616j9SA00
Macie jakies pomysły co zrobic aby te filmy i zdjęcia dało się wyświetlić ??