logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Instalacja gier na Android TV z małą pamięcią wewnętrzną: przeniesienie na pendrive 64GB

portxx 13 Sty 2023 20:46 549 1
REKLAMA
  • #1 20383868
    portxx
    Poziom 1  
    Witam, borykam się z problemem - może ktoś miał podobnie. Instaluję grę na android tv - gra się zainstalowała, ale przy uruchomieniu wyskakuje mi komunikat, że mam mało miejsca w pamięci. Podłączyłem pendrive'a 64gb zwiększając tym samym miejsce i przeniosłem grę na pamięć USB. W TV mam 1,2gb wolnego miejsca i dalej wyskakuje mi komunikat żeby zwolnić miejsce. Przechodząc dalej wyskakuje mi tylko pamięć wewnętrzna TV i tylko stamtąd mogę jedynie usunąć pliki żeby zwolnić miejsce. Nie wiem jak to rozgryźć.
  • REKLAMA
  • #2 20384093
    csvrbntyu
    Poziom 30  
    Ocena: 405
    Typowy problem Androida na słabych urządzeniach. Jedyna opcja to przywrócić urządzenie do fabrycznych (co usunie wszelkie zainstalowane przez Ciebie aplikacje i wyczyści dane fabrycznych aplikacji), zainstalować to co potrzebujesz w danym momencie i liczyć się z tym, że problem powróci w niedalekiej przyszłości.
    Albo kupić zewnętrzne urządzenie na którym będzie pracował system operacyjny, które ma dużo miejsca na dane.
REKLAMA