398216 Usunięty napisał: Kolega się prosi o oklaski za sposób interpretacji cudzych postów na własny użytek.
Kolejne oszczerstwo. O żadne oklaski sie nie prosiłem ani za sposób interpretacji czegokolwiek ani za cokolwiek innego.
398216 Usunięty napisał: Jeśli oszczerstwem nazywa Kolega mój post (do którego się odnoszę)
Oszczerstwem nazywam to:
398216 Usunięty napisał: Kolega zapomniał napisać w jaki sposób.
A oszczerstwem jest to dlatego że w rzeczywistości niczego nie zapomniałem i wyjaśniłem to w kolejnym wpisie.
Kolejne oszczerstwo to:
398216 Usunięty napisał: Czyli celowo Kolega sugerował podłączenie bez diody prostującej i rezystora szeregowego (chociaż)
A jest to oszczerstwem gdyż w jedynym! zdaniu w którym wskazałem możliwy sposób podłączenia i które brzmiało tak:
''Np. pod wyjście słuchawkowe.'', nie sugerowałem ani celowo ani nie celowo, ''podłączenia bez diody prostującej i rezystora szeregowego''. Oprócz tego krótkiego zdania niczego innego na temat podłączenia nie napisałem.
398216 Usunięty napisał: to naprawdę ma Kolega problem. Ze sobą.
Kolejne oszczerstwo.
A oszczerstwem jest to gdyż problemów ze sobą akurat nie mam. Zadnych!
Czy teraz rozumie już kolega o jakich oszczerstwach pisałem czy też będę musiał to jeszcze kilkakrotnie powtórzyć na różne sposoby licząc na to że się kolega jakoś zmobilizuje do tego aby wreszcie zrozumieć co się do niego pisze.