Problem dotyczy rozbiórki laptopa w celu wymiany pamięci i dysku. Znalazłem w sieci jakieś filmy - wszystko wydawało się proste. Niestety schody zaczęły się już przy dwóch śrubkach w pobliżu zawiasów, pod gumowymi nóżkami (zdjęcia). Śrubki nie dają się wykręcić - próbowałem różnych sztuczek, ale bez powodzenia. Rzecz wygląda, jakby coś trzymało je od spodu.
Nie mam doświadczeń z tym komputerem, boję się go uszkodzić. Będę wdzięczny za pomoc.
Przy okazji - jak wynikało z ww. filmików - trzeba będzie wyjąć klawiaturę. Czy zatrzaski mocujące do obudowy są bardzo delikatne?
Z góry dziękuję!
PS. Na zdjęciach śrubki wyglądają jak wypukłe - w rzeczywistości siedzą kilka mm pod powierzchnią zagłębienia.
Nie mam doświadczeń z tym komputerem, boję się go uszkodzić. Będę wdzięczny za pomoc.
Przy okazji - jak wynikało z ww. filmików - trzeba będzie wyjąć klawiaturę. Czy zatrzaski mocujące do obudowy są bardzo delikatne?
Z góry dziękuję!
PS. Na zdjęciach śrubki wyglądają jak wypukłe - w rzeczywistości siedzą kilka mm pod powierzchnią zagłębienia.