Jak w temacie: szukam urządzenia do amatorskich zastosowań które pozwoliłoby mi przetestować posiadane kable USB (końcówki C, mikro i mini głównie) pod względem ich wydajności i bezpieczeństwa użytkowania. Parametry, które mnie interesują to:
-szybkość ładowania
-bezpieczeństwo (rozumiem, że głównie chodzi o zmiany/wahania napięcia?)
-czy kabel przesyła dane i z jaką szybkością (opcjonalnie)
Zastosowania amatorskie, więc szukam czegoś 20zł-100zł, jeśli będzie warto to dam i więcej.
Kupiłem swojego czasu miernik na Aliexpress za ok. 20 zł (Keweisi marka) i jestem z niego zadowolony (proste urządzenie dzięki któremu mogę szybko zobaczyć z jaką szybkością jest ładowany telefon) ale szukam czegoś bardziej rozbudowanego (przydałby się przesył danych) ew. nowszego obsługującego nowsze kable np. 100W.
Ktoś jest w stanie coś polecić?
-szybkość ładowania
-bezpieczeństwo (rozumiem, że głównie chodzi o zmiany/wahania napięcia?)
-czy kabel przesyła dane i z jaką szybkością (opcjonalnie)
Zastosowania amatorskie, więc szukam czegoś 20zł-100zł, jeśli będzie warto to dam i więcej.
Kupiłem swojego czasu miernik na Aliexpress za ok. 20 zł (Keweisi marka) i jestem z niego zadowolony (proste urządzenie dzięki któremu mogę szybko zobaczyć z jaką szybkością jest ładowany telefon) ale szukam czegoś bardziej rozbudowanego (przydałby się przesył danych) ew. nowszego obsługującego nowsze kable np. 100W.
Ktoś jest w stanie coś polecić?