Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Jeżeli wstawiam post w nieprawidłowym miejscu proszę moderatorów o przeniesienie do poprawnego miejsca. Mój Xiaomi redmi note 8 pro podczas użytkowania nagle się wyłączył i z tego co za obserwowałem prawie dwie godziny bardzo był gorący w okolicy procesora jak i bateria. Kiedy zauważyłem że temperatura spadła próbowałem go uruchomić jednak bez skutku. nie reaguje na podłączenie ładowarki, komputer też po podłączeniu nie widzi telefonu. Moja obawa jest taka że mógł się usmażyć procesor lub nastąpiła awaria płyty głównej ale to tylko domysły ponieważ nie jestem biegły w tym temacie. Moje pytanie do was jest czy jest możliwość reanimacji telefonu ponieważ mam w jego pamięci ważne dla mnie pliki ,dokumenty ,zdjęcia. Nadmienię iż wyłączenie nastąpiło po podłączeniu telefonu do powerbanka żeby podładować w trakcie oglądania filmu na Netflix. Może to przypadek ponieważ wcześniej nic takiego się nie przydarzyło. Jakie macie przemyślenia odnośnie tego tematu. Z góry dziękuję za sugestie.