logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wentylator łazienkowy bez czujnika wilgoci a instalacja pod wentylator z czujnikiem 🤯

coverforce 12 Kwi 2023 23:17 540 5
REKLAMA
  • #1 20537045
    coverforce
    Poziom 3  
    Witam serdecznie starszych kolegow i bardzo prosze o pomoc.
    Elektryk zawinał i zostawił mnie w przysłowiowej duxxe...
    Mam instalacje w łazience ze stałym napieciem na wentylator z czyjnikiem wilgoci, eletryk zamowil wentylatory bez czujnika 🤯 i spierdoxxł z budowy zawijając kase.....
    Mam włacznik podwójny simone 10.
    Walcze zeby wentylator włączał sie razem ze światłem....
    Męcze sie juz kilka godzin .
    Jak mogę prosic o wskazówki zanim dam dupy po całosci i odetne miasto od napiecia ....juz wysadzilem skrzynke zewnetrzna kilka razy ....siedze i mysle ale słabo mi to idzie... przepraszam za błedy jestem upartym dyslektykiem
    Wentylator łazienkowy bez czujnika wilgoci a instalacja pod wentylator z czujnikiem 🤯 Wentylator łazienkowy bez czujnika wilgoci a instalacja pod wentylator z czujnikiem 🤯
  • REKLAMA
  • #2 20537061
    jarek225
    Poziom 24  
    Ocena: 219
    Tu masz dokładnie opisane: Link
  • REKLAMA
  • #3 20537067
    coverforce
    Poziom 3  
    Panie Kolego bardzo dziekuje .
    Jednak jestem daleko za kosmitami ...
    Prosze zerknąc na film ktory wlasnie dodaje...
    Instalacja jest szeregowa , w puszce mam skrecone 4 niebieskie i 3 zólte kable , do simon sa podłaczone 2 brązowe , szsregowo swiatlo w kuchni i przedpokoju...co robie źle ?jeden brązowy oklejony taśmą [film]https://filmy.elektroda.pl/54_1681335943.mp4[/film

Staram sie podłaczyc wentylator bez H ,bez czujnika wilgoci ....
  • REKLAMA
  • #4 20537077
    jarek225
    Poziom 24  
    coverforce napisał:
    Prosze zerknąc na film ktory wlasnie dodaje...

No gdzie ten film?
  • REKLAMA
  • #5 20537081
    coverforce
    Poziom 3  

Dodano po 4 [minuty]:

coverforce napisał:

Wentylator chodzi non stop ,zalezy mi zeby byl pod klawiszem światla w łazience ...pozdrawiam i sie nie poddaje ...
    Radzilem sobie z alarmami w prosiakach z emiratow i tymnrazem sie nie poddam ...choc zaden ze mnie elektryk💪😎🤯🍻

Nie ma ze boli , walcze do ostatniego kopniecia 230v...juz były 4 🫡🤙
  • #6 20537089
    jarek225
    Poziom 24  
    Tu masz schemat podłączenia pod światło Wentylator łazienkowy bez czujnika wilgoci a instalacja pod wentylator z czujnikiem 🤯
REKLAMA