logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z napędem bramy: Hormann A445, silnik wa400, SKS Marantec - podłączenie przewodu spiralnego

szklarzmen 14 Kwi 2023 22:07 711 0
  • #1 20539999
    szklarzmen
    Poziom 1  
    Witam, mam problem z napędem bramy. Sterownik Hormann A445, silnik wa400, płyta adaptacyjna przewodu spiralnego nowego typu i SKS starego typu firmy Marantec. Ma szanse to działać? Wiem, że w takim układzie to działało wcześniej ale przy demontażu zostało pocięte i nie wiem czy dobrze podłączam przewód spiralny.

Problem z napędem bramy: Hormann A445, silnik wa400, SKS Marantec - podłączenie przewodu spiralnego Problem z napędem bramy: Hormann A445, silnik wa400, SKS Marantec - podłączenie przewodu spiralnego Problem z napędem bramy: Hormann A445, silnik wa400, SKS Marantec - podłączenie przewodu spiralnego Problem z napędem bramy: Hormann A445, silnik wa400, SKS Marantec - podłączenie przewodu spiralnego

Domyślam, że chodzi o podłączenie przewodu spiralnego w odpowiedniej kolejności. Podpowie ktoś co z tym poradzić?
REKLAMA