logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kosiarka Stiga z silnikiem B&S 12,5 OHV - Przewód odmy za krótki, brakujący element?

xlesiuad 24 Kwi 2023 09:55 645 1
REKLAMA
  • #1 20553222
    xlesiuad
    Poziom 8  
    Ocena: 7
    Witam, odnosząc się do tego tematu
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2611575.html

Kupiłem niedawno kosiarkę Stiga z silnikiem Briggs & Stratton 12,5 OHV, i mam problem z rurką odmy, ewidentnie jest ona u mnie za krótka żeby połączyć odmę z króćcem przed gaźnikiem, jakiegoś elementu u mnie brakuje, czy jest po prostu za krótki ten przewód łączący te dwa elementy ? Niestety nie mogę znaleźć żadnego schematu z katalogiem Kosiarka Stiga z silnikiem B&S 12,5 OHV - Przewód odmy za krótki, brakujący element? Kosiarka Stiga z silnikiem B&S 12,5 OHV - Przewód odmy za krótki, brakujący element? Kosiarka Stiga z silnikiem B&S 12,5 OHV - Przewód odmy za krótki, brakujący element? Kosiarka Stiga z silnikiem B&S 12,5 OHV - Przewód odmy za krótki, brakujący element?
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20553551
    michal_rybka
    Poziom 35  
    Ocena: 764
    i bardzo dobrze, że odłączona, zaślep tylko króciec do gaźnika żeby nie ssało brudnego powietrza, a do gumowej rurki daj kawałek węża/rurki w górę żeby olej nie chlapał i tyle, poco silnik ma ssać ten olej z powietrzem i tworzyć jeszcze nagar i mieć mniej mocy...

a nie pasuje bo ktoś pewnie zmienił kolanko, albo gaźnik, albo kolektor na nieco inny i tyle
REKLAMA