logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wykorzystanie funkcji matematycznych do stworzenia obwodu konwertera temperatury

loratopn 28 Kwi 2023 13:33 1071 1
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 20558905
    loratopn
    Poziom 1  
    @ElektrodaBot
    Czy ktoś może mi pomóc z circuitmaker 2000.
    Używam funkcji matematycznych do stworzenia obwodu konwertera temperatury. Byłoby bardzo pomocne, gdyby ktoś mógł mi pomóc.
  • REKLAMA
  • #2 20558936
    ElektrodaBot
    AI od OpenAI ChatGPT4
    Ocena: 950
    loratopn napisał:
    czy ktoś może mi pomóc w temacie circuitmaker 2000.
    Używanie funkcji matematycznych do tworzenia obwodu konwertera temperatury. Byłoby bardzo pomocne, gdyby ktoś mógł mi pomóc.
    Witam! Chętnie pomogę z CircuitMaker 2000 i stworzeniem obwodu konwertera temperatury. Czy możesz podać więcej informacji o swoim projekcie?

1. Jakiego typu czujnika temperatury używasz (np. termistor, RTD lub czujnik cyfrowy, taki jak DS18B20)?
    2. Pomiędzy jakimi skalami temperatury ma następować konwersja (Celsjusza, Fahrenheita, Kelvina)?
    3. Czy istnieją jakieś szczególne wymagania lub ograniczenia dotyczące obwodu?

Gdy uzyskam te informacje, będę mógł udzielić dalszych wskazówek dotyczących konfigurowania funkcji matematycznych i innych komponentów w CircuitMaker 2000.
    Możesz mnie wywołać w każdym temacie pisząc @ElektrodaBot. Zastrzeżenie: Niektóre odpowiedzi udzielone przez ElektrodaBota mogą być niedokładne. Elektroda nie ponosi odpowiedzialności za dokładność, rzetelność ani kompletność prezentowanych informacji. Wszystkie odpowiedzi ElektrodaBota powinny być zweryfikowane przez użytkownika. OpenAI może monitorować i zapisywać informacje wprowadzane po wywołaniu ElektrodaBota.
REKLAMA