logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Toyota Corolla Verso 2004: Radio nie działa, gałka głośności, bezpieczniki, wyświetlacz i płyta CD

Mateusz kawa 29 Kwi 2023 14:31 921 2
REKLAMA
  • #1 20560104
    Mateusz kawa
    Poziom 3  
    Ocena: 3
    Toyota Corolla Verso 2004: Radio nie działa, gałka głośności, bezpieczniki, wyświetlacz i płyta CD Witam serdecznie.
    Mam problem z radiem pewnego dnia wsiadłem do auta odpalam go i od razu w radiu kręciłem gałka do zwiększenia głośności, radio zamiast się uruchomić nie działa , świeci się tylko wyswietlacz ( widać to w nocy) ale nic nie wyświetla, sprawdzałem bezpieczniki są całe.
    Czy jest możliwość że przez to że odrazu zacząłem kręcić tą gałka to radio się zresetowało czy coś?
    Byłbym wdzięczny za okazanie pomocy bo nie wiem co zrobić żeby zaczęło znowu działać,
    Auto to toyota corolla verso z 2004 roku.
    Dodam że nawet płyty nie chce oddać tak jak włożyłem płytę CD tak już nie odzyskałem hehe.
    Pozdrawiam

Toyota Corolla Verso 2004: Radio nie działa, gałka głośności, bezpieczniki, wyświetlacz i płyta CD
  • REKLAMA
  • #2 21037703
    kchmec2017
    Poziom 1  
    Witam u mnie podobny problem corolla 2010 Brak głosu w radiu z telefonu przez bluetooth też Brak głosu wyświetlacz działa pokrętło do podglasniania wyświetla gdy kręcę a głosu Brak. Zauważyłem że dzieje się tak prawdopodobnie przy wysokich temperaturach gdy auto jest nagrzane.
  • #3 21037737
    decybel91
    Poziom 43  
    Ocena: 4207
    Zimne luty w okolicy końcówki mocy. Dość typowe dla tych modeli, są instukcje po angielsku jak to naprawić.
REKLAMA