logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wideodomofon Eura WVP-02A6: Opcje otwierania drzwi bez klucza - kod czy pilot?

anazbo 04 Maj 2023 23:44 525 2
  • #1 20567043
    anazbo
    Poziom 2  
    Witam elektrycznych wymiataczy. Ja, lajk połasiłam się na okazję zakupu za grosze nowego wideodomofonu Eura WVP-02A6. Wiem, że sieciówki to buble, bo czytałam tu już co warto, a czego nie planując zakup. Jednakże, jak wspomniałam, cena przysłoniła mi oczy i okazyjnie za stówkę podłączyłam bubla. Niestety, szybko okazało się, że otwieranie drzwi z klucza za każdym razem gdy wychodzę (nie gdy ktoś dzwoni na domofon) delikatnie mówiąc drażni mnie okrutnie. Czy jak ściągnę ogarniętego elektryka, który zna się na takich ustrojstwach, to jest szansa, że jakoś podłączy co trzeba i będzie się sezam otwierał z kodu bądź pilocika? Tak mnie ten pomysł teraz dręczy, że chyba się pomodle o to by ktoś nie spał i odpisał :D pzdr
  • #2 20567047
    ta_tar
    Poziom 41  
    Ocena: 2038
    A co mówi na ten temat instrukcja?
    Wideodomofon Eura WVP-02A6: Opcje otwierania drzwi bez klucza - kod czy pilot?
    Jest przycisk otwarcia i można też ustawić czas zadziałania rygla.

Chyba że nie o to chodziło to opisz bardziej dokładnie to:
    anazbo napisał:
    otwieranie drzwi z klucza za każdym razem gdy wychodzę
    .
  • #3 20567083
    anazbo
    Poziom 2  
    Dzięki za odpowiedź :) Jak dalej pisałam- chciałabym wchodząc/wychodząc korzystać z ułatwienia w postaci breloczka, czy też dokupić inny panel z kamerką i klawiaturą, a dzięki temu wpisywać kod- o ile to możliwe ;) Jak dobrze zrozumiałam, nie ma go w zestawie, ale można dokupić np przycisk wyjścia i łatwiej wychodzić od str posesji?
REKLAMA