logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3100 - niebieski ekran po naprawie ładowania baterii, co zrobić?

Quasarek 24 Lis 2005 22:59 1220 2
  • #1 2023640
    Quasarek
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    Witam
    Dostalem od klienta Nokie 3100, która nie ładowała baterii.
    Na Elce znalazłem opisik i zdjęcie jak można taka usterke naprawić i podobno pomagała w 100%. Ponizej zamieszczam fotke miejsca w ktorym można bylo szukać przyczyny nieładowania baterii. Otóz właśnie po takim czymś zrobił mi się niebieski ekranik i nie mam zielonego pojęcia czemu sie tak stalo.

Bardzo proszę o pomoc Kolegów gdyż mam niewiele czasu na naprawe tego wynalazku.
    Dodam ze owa Nokia nie była bita ani kompana przez Klienta a ładowanie zepsuło sie z dna na dzien.

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc.
    Załączniki:
    • Nokia 3100 - niebieski ekran po naprawie ładowania baterii, co zrobić? 3100.jpg (92.44 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #2 2023898
    xion6456
    Poziom 18  
    Ocena: 4
    sprobuj zmostkowac lub zmienic soft na wyzszy.. z reguly takie solucje nie pomagaja elementy na plycie sluza czemus nie sa niepotrzebne no ale jesli ci to pomoglo to spox bo w wielu przypadkach jest uemik do wymiany jesli nie ma ladowania
  • #3 2023904
    fikus
    Poziom 16  
    Ocena: 1
    ewentualnie wlutuj jeszcze raz ten element co powinien tam byc i zobacz czy wyswietlacz sie zapali...
REKLAMA