ninjahwdp napisał: bisiu... update ktory np. patchuje imei w DCT4 i inne...
jezeli polaczysz hwk-trail z ta wersja zostanie z niego bezuzyteczny kawalek plytki drukowanej

nie propaguj bzdur
NIC nie uwala tylko w nowej wersji nie bedzie chodzilo patchowanie, to tyle
Dodano po 52 [sekundy]:
ninjahwdp napisał: DAREX100 napisał: ninja wcale tak nie jest przybajmniej nie do konca jak mowisz...

. ja mam triala i jakos tam dziala...

Nie mowie tutaj o kombinatoryce stosowanej, i sztuczkach typu odpinanie boxa itd. zeby zmienic imei.
Co do traila...
UWAZAM ZE NIE WARTO z jednego wzgledu... ufs suite odpala sie tak samo na kabelku łączacym piny i emulatorze... a koszt tego to moze 1gr, koszt kabelka.
Dokladnie ta wersja (2.01) dziala rowniez z emulatorem!
s r a n i e w banie
uruchom mi 2.01 hhehehehehehe
ostatnia wersja dzialajaca z emu to 1.0
Dodano po 38 [sekundy]:
ninjahwdp napisał: tzn... wielu jest zwolennikow klonow (czy trailow) jak i wielu przeciwnikow, brak oryginalnego supportu itd. wiadomo ze kasa jest nie wielka, ale z drugiej strony to juz 1/5 oryginala, trudno tu mowic, klon z jednej strony jest tanim wyjsciem na krotki czas, jednak w tym czasie moze zdazyc zarobic soba na oryginal... wydaje mi sie ze temat do zamkniecia, bo jak wielu jest userow tak wiele bedzie opinii, i czesto jest tak ze kazdy chwali swoje

Watpie zeby ktos narzekal na moj support, czesto okazywal sie szybszy nic oryginal (nie w predkosci sciagania a w pojawianiu sie nowych plikow , i mysle, ze pare osob moze to potwierdzic)
http://www.karwosgsm.pl/support/viewtopic.php?t=251
PS Kazda osoba ktora zakupila u mnie HWK TRIAL Z SUPPORTEM ma mozliwosc nabycia ORYGINALNEGO HWK w cenie 299zl wiec mysle to fair transakcja. Wychodzi jakby sie odrazu zakupilo oryginal