Cześć!
Szukałem odpowiedniego forum związanego z VR, ale nic nie znalazłem. Ta strona narzuciła mi się pierwsza, więc może ktoś tutaj mi doradzi. Jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem VR jako moich pierwszych. Po prostu chciałem tego spróbować i tutaj nasuwa się moje pytanie. Posiadam PS5, więc rozmyślałem nad PS VR2, ale też znalazłem te Oculusy i w miarę jest to ta sama cena. Więc pytanie brzmi, czy lepiej brać PS VR2 czy Oculus 2 lub 3 i grać na SteamVR? Wiem, że jest o wiele większa biblioteka na Steam, ale pytanie ile z tych gier jest warte pogrania
Bo co z tego, że jest 500 gier, jak np. 5 jest tylko konkretnych ^^ I też nie wiem, jak to działa z goglami. Czy jeśli mam lepszą kartę graficzną, to grafika na Oculusach polepszy się? Czy jest już jakaś narzucona przez Google? Kompletnie się na tym nie znam
Zależy mi na fajnej grafice i gierkach multi bardziej, ale solo też pewnie bym coś zagrał, żeby zobaczyć wrażenia na spokojnie.
Komputer:
Procesor i7 10700
Karta graficzna RTX 3060
32 GB RAM
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Szukałem odpowiedniego forum związanego z VR, ale nic nie znalazłem. Ta strona narzuciła mi się pierwsza, więc może ktoś tutaj mi doradzi. Jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem VR jako moich pierwszych. Po prostu chciałem tego spróbować i tutaj nasuwa się moje pytanie. Posiadam PS5, więc rozmyślałem nad PS VR2, ale też znalazłem te Oculusy i w miarę jest to ta sama cena. Więc pytanie brzmi, czy lepiej brać PS VR2 czy Oculus 2 lub 3 i grać na SteamVR? Wiem, że jest o wiele większa biblioteka na Steam, ale pytanie ile z tych gier jest warte pogrania
Komputer:
Procesor i7 10700
Karta graficzna RTX 3060
32 GB RAM
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!