Witam, od niedawna borykam się z problemem w swoim komputerze. Komputer potrafi się włączać parę godzin, aż załaduje cały system, a raz włącza się od razu. Przy zwykłym kliknięciu "uruchom ponownie" komputer znów potrafi się ładować 2 godziny, a teraz zaczął też wyskakiwać problem "komputer nie został poprawnie uruchomiony". Automatyczna naprawa nic nie pomaga, robi się z tego pętla i tak w kółko. Dodam jeszcze, że do tego doszło nie wiem jak to nazwać - spadki klatek na ekranie? Na pulpicie czy przy poruszaniu myszką to widać. Jest to przez jakiś czas i później znika. Myślę, że tak z 30 minut to trwa, i w międzyczasie, jak włączę jakiś filmik na YouTube, to dźwięk jest jakby rwany? przerywany tak jakby bylo coś z częstotliwością ciezko mi to opisać, zauważyłem że pojawiło się to po aktualizacji do najnowszego biosu ale próbowałem później wrócić na stary i również nic nie dało, czyściłem kompa sprężonym gazem, podociskalem wszystkie przewody, oczyściłem komputer w systemie, zrobiłem hard reset Windowsa i nic, co może być nie tak? bo to juz mnie totallnie męczy taka loteria że albo komputer się będzie włączał 3h albo od razu XD
specyfikacja:
płyta msi b450 a pro max
ryzen 5 5500
gtx 1050ti
pamiec viper Steel 2x8gb 3200mhz
dysk m.2
specyfikacja:
płyta msi b450 a pro max
ryzen 5 5500
gtx 1050ti
pamiec viper Steel 2x8gb 3200mhz
dysk m.2