logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zamrażarka skrzyniowa 200-300l do nieogrzewanego garażu - jaką wybrać, unikając GORENJE i BEKO?

jump$ 11 Lis 2023 22:02 2259 3
REKLAMA
  • #1 20810417
    jump$
    Poziom 20  
    Ocena: 114
    Witam.
    Szukam zamrażarki skrzyniowej o pojemności między 200 do 300l. Zamrażarka powinna mieć funkcje szybkiego mrożenia.
    Zamrażarka będzie użytkowana w nieogrzewanym garażu.
    I tutaj z tego co się dowiedziałem standardowe zamrażarki działają w temperaturze do +10C, a taka do nieogrzewanego pomieszczenia powinna mieć parametr pracy do -15C. A czynnik chłodniczy R600.
    Z firmy GORENJE i BEKO znalazłem modele z takimi parametrami, lecz słyszałem opinie żeby omijać tych producentów ponieważ jest to szmelc z tureckimi agregatami.
    Czy możecie mi polecić jakiś sensowny model z innej firmy który będzie jeszcze działa kilka lat po gwarancji?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20810684
    jump$
    Poziom 20  
    Ocena: 114
    Czy zamrażarka działa bez żadnych problemów do dnia dzisiejszego?
    Czy według twojej opinii zamrażarka Beko z serii Hero jest dobrym produktem?
  • #4 20810770
    Mobali
    Poziom 43  
    Ocena: 3784
    Tak, zamrażarka działa, nie było żadnych problemów, jest wciąż intensywnie użytkowana w nieogrzewanym pomieszczeniu, w bardzo trudnych warunkach. To ta sama zamrażarka, która została opisana w podlinkowanym temacie. A kilka lat już minęło ;-)
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA