logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zakup YouTube Premium za złotówki przebywając w Niemczech - opcje oprócz VPN?

chrisbp 01 Gru 2023 22:45 2121 7
REKLAMA
  • #1 20842205
    chrisbp
    Poziom 9  
    Ocena: 47
    Czy jest możliwość zakupu YT Premium w walucie PLN przebywając za granicą? Przebywam obecnie w Niemczech, złapało mi Euro, a chcę kupić z złotówkach. Tylko VPN czy jest inna opcja?
  • REKLAMA
  • #2 20842215
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 20842224
    IC_Current
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2499
    w3501yyyy napisał:
    używając numerów Twojej karty bankowej

Hardcorowa rada,

@autor
    Po prostu użyj Team Viewera lub Any Deska na komputerze w Polsce
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #4 20842241
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #5 20842319
    chrisbp
    Poziom 9  
    w3501yyyy napisał:
    potem ten ktoś i tak będzie patrzył jak będziesz wprowadzał dane karty zdalnie :)

Chodzi o odnowienie, dane już wprowadzone
  • #6 20842403
    IC_Current
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2499
    w3501yyyy napisał:
    Czemu? I tak musi każdą transakcję potwierdzić ręcznie w telefonie w aplikacji bankowej.

Nie będę nawet komentował. Podać komuś dane karty bankomatowej i logowania do konta pocztowego ...

w3501yyyy napisał:
    a potem ten ktoś i tak będzie patrzył jak będziesz wprowadzał dane karty zdalnie

Ty tak serio? Łączę się zdalnie, wchodzę w menu Akcji i wyłączam Zdalne Wprowadzanie żeby właśnie nikt nie widział co robię (mam starego klienta, teraz może to menu być inaczej opisane).
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #7 20842682
    gulson
    Administrator Systemowy
    Ocena: 6015
    Anuluj subskrypcje, a później po zakończeniu, użyj VPN na przykład darmowy Urban VPN, przełącz na Polskę i wykup subskrypcję w ten sposób.

w3501yyyy napisał:
    Czemu? I tak musi każdą transakcję potwierdzić ręcznie w telefonie w aplikacji bankowej.

Nie jest to zawsze i jeśli w ogóle jest, to jest jednokrotne, kolejne transakcje wobec tego tego samego podmiotu nie są uwierzytelniane.
    Niestety propozycja zagrażająca środkom.
  • #8 20845462
    chrisbp
    Poziom 9  
    To teraz lekko z innej beczki - jest jakiś darmowy VPN zawierający Afganistan?

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje sposobu na zakup subskrypcji YouTube Premium w złotówkach, przebywając w Niemczech. Proponowane rozwiązania obejmują: poproszenie kogoś w Polsce o zalogowanie się na konto i dokonanie zakupu, użycie oprogramowania do zdalnego dostępu (np. TeamViewer, AnyDesk) oraz anulowanie obecnej subskrypcji i ponowne jej wykupienie z użyciem VPN, takiego jak Urban VPN, przełączając na Polskę. Wskazano również na ryzyko związane z udostępnianiem danych karty bankowej.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA