Witam, zna sie ktos na wywazarkach, procedurze znajdywania bledow, lub ma instrukcje serwisowe do wywazarki corghi em62?
Poniewaz mam takowa i wszystko niby dziala ale podaje bledne informacje.
To samo kolo 2 razy sprawdzane bedzie pokazywac inne wyniki.
Z tego co sam szukalem to najprawdopodobniej lozyska walka wywazajacego moga miec minimalne luzy. Ale nim to zaczne rozbuerac to wolaøbym zobaczyc czy jest jakis manual zeby tego nie poniszczyc... Bo mowimy o w miare precyzyjnych maszynach.
Z mojich abaliz:
- maszyna troche stala
- nasmarowalem\przeczyscilem walek bo czesc wewnatrz maszyny miala nalot rdzy (bez wzerow)
- sprawdzilem czy jest odczuwalny luz na walku (brak luzu)
- przejzalem elektronike (pcb, polaczenia, slady korozji, eylanych kondkow itd)
- pogrzebalem w nwcie za informacjami o tej maszynie jak odolnie o wywazarkach zeby sie doinformowac (brak informacji)
- kalibracja z 100gr odwaznikiem (wyswietla err 0. )
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Poniewaz mam takowa i wszystko niby dziala ale podaje bledne informacje.
To samo kolo 2 razy sprawdzane bedzie pokazywac inne wyniki.
Z tego co sam szukalem to najprawdopodobniej lozyska walka wywazajacego moga miec minimalne luzy. Ale nim to zaczne rozbuerac to wolaøbym zobaczyc czy jest jakis manual zeby tego nie poniszczyc... Bo mowimy o w miare precyzyjnych maszynach.
Z mojich abaliz:
- maszyna troche stala
- nasmarowalem\przeczyscilem walek bo czesc wewnatrz maszyny miala nalot rdzy (bez wzerow)
- sprawdzilem czy jest odczuwalny luz na walku (brak luzu)
- przejzalem elektronike (pcb, polaczenia, slady korozji, eylanych kondkow itd)
- pogrzebalem w nwcie za informacjami o tej maszynie jak odolnie o wywazarkach zeby sie doinformowac (brak informacji)
- kalibracja z 100gr odwaznikiem (wyswietla err 0. )
Z gory dziekuje za odpowiedz.