logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błąd A01 w piecu Beretta Ciao At 25 C.S.I podłączonym do Eco Flow River Max

mhnatowski 02 Lut 2024 09:46 3147 5
REKLAMA
  • #1 20940676
    mhnatowski
    Poziom 3  
    Ocena: 2
    Cześć wszystkim, mam pytanie co może stanowić problem. Podłączyłem piec Beretta Ciao At 25 C. S. I jak z linku niżej
    https://www.abcogrzewania.pl/pl/products/ogrz...kondensacyjny-dwufunkcyjny-20151635-9324.html
    Do stacji zasilania Eco Flow River Max
    https://ecoflow.com.pl/kategorie/stacje-zasilania/river-max

Piec włącza się ale niestety po jakimś czasie wyskakuje błąd A01.
    Moc wyjściowa z stacji zasilania spokojnie powinna sobie dać radę z piecem. Co może być tego przyczyną. Po ponownym podłączeniu do sieci piec normalnie odpala. Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 20946481
    damianargon1920
    Poziom 6  
    Ocena: 8
    Witam serdecznie czy udało się ogarnąć problem mam ten sam problem wyskakuje błąd a01
  • REKLAMA
  • #3 20946499
    mhnatowski
    Poziom 3  
    Niestety wciąż mam problem ale tylko przy podłączeniu do stacji zasilania i nie wiem przez co to. Ale jeśli masz ten sam problem ale przy normalnym podpiecia do prądu to piec może wymagać serwisu, może być zapchany zbiornik z kondensatem i piec nie może uwolnić spalin.
  • REKLAMA
  • #4 20946511
    damianargon1920
    Poziom 6  
    Rozumiem mi po włączeniu ogrzewania na kaloryfery grzeje normalnie przez minutę wodę tak samo po czym wyskakuje błąd a01
  • REKLAMA
  • #5 20946512
    mhnatowski
    Poziom 3  
    Na yt są filmiki co może być powodem, polecam.
  • #6 20947108
    damianargon1920
    Poziom 6  
    Dziękuję za odpowiedź doszedłem do usterki 🙂 wyczyściłem zbiornik gdzie skrapla się woda potem wyczyściłem elektrody zapłonowe i jest w porządku Pozdrawiam serdecznie
REKLAMA