logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jaki kupić Keylogger wersja 3 miesięczna abonament dla android i windows co polecacie

Norbert_lubin 13 Lut 2024 09:02 1272 3
REKLAMA
  • #1 20959174
    Norbert_lubin
    Poziom 17  
    Ocena: 55
    Witajcie
    Z uwagi na brak pomysłu w jakim dziale mam umieścić post napisałem go tu jeśli admin uzna że złe miejsce niech przeniesie. Koledzy chciałem do firmy zakupić program stosunkowo nie drogi z licencją na 3 miesiące który pracował by na 2 urządzeniach. Komputer z Windowsem 10 lub 11 64B oraz na smartfonie z Androidem. Jest tego tak wiele i nie wiem który będzie najbardziej odpowiedni, chciałem prosić was o pomoc przy wyborze. Po niżej napiszę jakie funkcje chciał bym by spełniał.
    Raporty wysyłał na maila z w/w urządzeń tzn. Historię.
    Kontrola komunikatorów takich jak:

SMARTFON NIE JEST ZROTOWANY!!!

WhatsApp,
    Messenger,
    Viber,
    sms.y,
    maile,
    lista historia połączeń,
    oczywiście mapowanie klawiatury w telefonie i komputerze
    OPCJONALNIE
    możliwości nagrywanie rozmów i dzienniki połączeń

Zdalna możliwość monitorowania urządzeń bez wiedzy użytkownika anonimowo oczywiście.
    Napiszę oczywiście wam powód bo za pewne znajdą się osoby które będą pisały o tym że jest to nie legalne itd.

Mam w pracy człowieka którego szef lubi szanuję ale obawia się że dopuszcza się nie uczciwych praktyk w stosunku do klientów firmy i za nim przeprowadzi z nim rozmowę chce przeprowadzić taki rekonesans oczywiście na telefonie i komputerze firmowym . które to sprzęty są własnością firmy. Za pomoc ogromne dzięki i czekam na pomoc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 20959283
    Nepto
    Poziom 24  
    Ocena: 245
    Można pewnie poszukać pod hasłem "endpoint monitoring tools".
    W duzych firmach wiem, że popularny jest Crowdstrike Falcon, mają też jakieś oferty dla "small business" i darmowy okres próbny
    https://www.crowdstrike.com/solutions/small-business/
    ale nie wiem, jak to tam wygląda z np. monitorowaniem sesji komunikatorów.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 20960762
    Nepto
    Poziom 24  
    Ocena: 245
    BTW. Jeszcze w kwestii formalnej, informacja o tym, że urządzenia są monitorowane musi być jasno podana i zaakceptowana przez użytkownika (np. za pomocą "logując się, potwierdzasz zgodę na objęcie monitorowaniem ... "). Dobrze, żeby to była ogólna polityka firmy wobec każdego urządzenia firmowego, warto jakiegoś prawnika o szczegóły podpytać.
  • #4 20961275
    Norbert_lubin
    Poziom 17  
    Ocena: 55
    Rozumię koledzy i bardzo wam dziękuje za pomoc . super że zawsze mogę liczyć na kogoś kto mi pomoże
REKLAMA