logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Galaxy J2 Prime nie włącza się - Security Error, tryb recovery nie działa

marekandrzejczak49 13 Lut 2024 16:21 648 10
REKLAMA
  • #1 20959803
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    Witam szanownych ekspertów, dzisiejszy problem dotyczy telefonu samsung galaxy j2 prime.
    Otóż telefon sie nie włącza, a po podłączeniu do laptopa pokazuje że się ładuje po czym wywala mi to
    Samsung Galaxy J2 Prime z błędem bezpieczeństwa na ekranie
    Oczywiście znalazłem proste rozwiązania tego problemu na azjatyckich kanałach youtube. A na nich jest wytłumaczone żeby wejść w tryb recovery ale w tym przypadku się nie da, próbowałem kombinacj vol-,home, power i nic.(Laptop nie wykrywa telefonu )
    Jakieś porady lub pomysły?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 20962591
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    A czasem nie jest tak że trzeba znać wersję ?
  • #4 20962729
    andrzejpiet84
    Poziom 11  
    Ocena: 8

Wersje czego? Softu do telefonu? Pobierasz najnowszą i wgrywasz.
  • #5 20962748
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    no o to mi chodzi, tutaj są np. różne wersje. Czyli mogę byle jaką pobrać, nawet tą z tego filmu?
    Tabela wersji oprogramowania do Samsung Galaxy J2 Prime LTE.
    a tak poza tym to na filmie jest pokazane jak wchodzi w download mode, teraz nawet spróbowałem w niego wejść na swoim i nic brak reakcji ;(
    (update)
    Po wyciągnięciu baterii i jej ponownym wpięciu telefon zawibrował i się zatrzymał na logo samsung i model telefonu
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 20963704
    andrzejpiet84
    Poziom 11  
    Szukaj polskiego XEO jest bez brandu operatora .Chyba ,że chcesz z brandem to szukaj z danym operatorem.To jest SM-G532G ? Na tej stronie co wrzuciłeś foto nie widzę polskiego.
  • #7 20963831
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    Tak to jest SM-G532G, wiesz może gdzie mógłbym znaleźć polską wersję?

Dodano po 1 [godziny] 8 [minuty]:

Zresztą na razie się nie powinienem przejmować tym, tylko zastanowić sie co zrobić żeby w końcu wejść w ten download mode
  • #8 20964087
    andrzejpiet84
    Poziom 11  

Szukam. Znalazłem, ale nie G, tylko F. Jak znajdę, to dam namiary. A to jest kupione w Polsce?
  • REKLAMA
  • #9 20964133
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    Z tego co wiem to w Niemczech został kupiony
  • #10 20964213
    andrzejpiet84
    Poziom 11  
    Spróbuj wgrać obojętnie który. Może się uda ,że będzie w nim język polski.Nigdzie nie widzę XEO do tego modelu.
  • #11 20966029
    marekandrzejczak49
    Poziom 3  
    no cóż nie udało się zainstalować ponieważ system blokuje każdą akcje, temat zamykam i dziękuje za pomoc

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z telefonem Samsung Galaxy J2 Prime (model SM-G532G), który nie włącza się i nie reaguje na próby wejścia w tryb recovery. Po podłączeniu do laptopa telefon pokazuje, że się ładuje, ale nie można uzyskać dostępu do trybu download. Użytkownik znalazł sugestie dotyczące wgrania oprogramowania za pomocą narzędzia Odin, ale ma wątpliwości co do wersji oprogramowania. Inni uczestnicy dyskusji sugerują poszukiwanie polskiej wersji oprogramowania (XEO) oraz próbę wgrania dowolnej wersji, aby sprawdzić, czy język polski będzie dostępny. Użytkownik napotyka jednak na blokady systemowe, co uniemożliwia instalację.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA