Mam lodówkę Elektrolux. Sprzęt nowy, bo ma zaledwie 8 m-cy i ostatnio zaczęła "strzelać". Po załączeniu się agregatu w tyłu wyrażnie słychać kilka, kilkanaście trzasków. Wcześniej tego nie było i jestem tego pewien na 100%. Chyba trzeba reklamować !
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamdarek63 napisał:Mam lodówkę Elektrolux. Sprzęt nowy, bo ma zaledwie 8 m-cy i ostatnio zaczęła "strzelać". Po załączeniu się agregatu w tyłu wyrażnie słychać kilka, kilkanaście trzasków. Wcześniej tego nie było i jestem tego pewien na 100%. Chyba trzeba reklamować !
darek63 napisał:
P.S. Moja stara lodówka "Silesia" (miała 18-20 lat) przy ustawieniu na 70% mocy potrafiła zamrozić wędliny pod zamrażalnikiem (było ok. - 2 oC). Działała cały czas bezawaryjbie, ale po remoncie kuchni była już za brzydka - to ją oddaliśmy "potrzebującym".
Cytat:P.S. Moja stara lodówka "Silesia" (miała 18-20 lat) przy ustawieniu na 70% mocy potrafiła zamrozić wędliny pod zamrażalnikiem (było ok. - 2 oC). Działała cały czas bezawaryjbie, ale po remoncie kuchni była już za brzydka - to ją oddaliśmy "potrzebującym".
Ze trzy dni temu miałem podobnego klienta do Ciebie.
Naprodukowałem się z pół godziny, aby go przekonać, że ma sprzęt OK.
Chłodziarka ma mrozić? Zastanów się!
Zawsze możesz wezwać autoryzowany serwis Electroluxa, z tym, że musisz liczyć się z kosztami za nieuzasadnione wezwanie. Taki koszt, to zwyczajowo 50PLN (diagnoza- pomimo karty gwarancyjnej i praw z niej wynikających).