logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor MANTA LED94901S - problem po około 20 minutach oglądania.

pilot_hsc 14 Kwi 2024 18:10 582 3
REKLAMA
  • #1 21045219
    pilot_hsc
    Poziom 14  
    Ocena: 125
    Pacjent jak w tytule, po uruchomieniu działa prawidłowo przez około 20 minut od włączenia, w pewnym momencie pojawia się tło jak na zdjęciach które zmienia kolor co 5 sekund i tak w koło. Po wyłączeniu z prądu i ponownym uruchomieniu wszytko zaczyna się od początku, telewizor działa prawidłowo przez około 20 minut, po czym pojawiają się kolorowe tła. Co może być problemem tak dziwnego zachowania?
    Ekran telewizora z białym tłem; widać część wzorzystego materiału na dole. Ekran telewizora wyświetlający czerwony kolor. Telewizor wyświetlający jednolite zielone tło. Telewizor z niebieskim ekranem po 20 minutach użytkowania. Telewizor wyświetlający jednolite niebieskie tło w pokoju.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 21440867
    xrademenesx
    Poziom 2  
    Witam, jak udało się przywrócić ustawienia, jeżeli nie da się wyjść z tego trybu? Mam taki sam problem, nie da się nic zrobić, pilot nie działa, przycisk power 6 sek również.

Dodano po 45 [sekundy]:

Witam, jak udało się przywrócić ustawienia, jeżeli nie da się wyjść z tego trybu? Mam taki sam problem, nie da się nic zrobić, pilot nie działa, przycisk power 6 sek również.
REKLAMA